Рятувальники Полтавщини відбуксирували 15 автомобілів та карету швидкої, у яких були люди

19 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
Протягом доби у Полтавській області, через ускладнення погодних умов, рятувальники відбуксирували дев’ять вантажівок, шість легковиків та автомобіль Екстреної медичної допомоги з людьми.

Протягом 18 січня надзвичайники з Полтавського гарнізону Державної служби з надзвичайних ситуацій України чотири рази залучалися до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Так, у Хорольській, Шишацькій та Зіньківській громадах рятувальники відбуксирували дев’ять вантажних, шість легкових автомобілів та один автомобіль Екстреної медичної допомоги, у яких перебували 22 людини.

О 17:50 до Служби порятунку "101" повідомили про те, що автомобіль Екстреної медичної допомоги у селі Переліски Зіньківської громади Полтавського району, прямуючи на виклик до села Бобрівник, застряг у сніговому заметі та не може самостійно продовжити рух.

За інформацією пресслужби надзвичайників області, рятувальники, які прибули на виклик, відбуксирували спецавтомобіль на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися п’ятеро чоловік особового складу 12 державної пожежно-рятувальної частини та одна одиниця техніки.

фото: пресслужба ГУДСНС у Полтавській області