Чоловік скоїв суїцид у приміщенні ТЦК на Полтавщині

Сьогодні, 11:35 0
Яніна Климань
Тіло чоловіка знайшли в одному з технічних приміщень пункту збору військовозобов’язаних.

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних знайшли тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. На місце події відразу викликали правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

На пункт попереднього збору військовозобов'язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож склали акт відмови. Про це повідомили в Полтавському обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки.

За цим фактом готували повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за ст. 336 Кримінального кодексу України. Чоловік торік вже був засуджений за такою ж статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року.

"Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи", - зазначили в ТЦК.

Поліція порушила кримінальну справу. Триває службове розслідування для з’ясування всіх причин та обставин події.