Через витік води, дорога на Яківцях перетворилася на ковзанку

07 грудня 2020 0
На вулиці Луговій прорвало водогін. За ніч вода, що витікала перетворилася на кригу. Водії їхати на гору не можуть, а ті хто спускаються наражаються на небезпеку опинитися на зустрічний смузі.

Лід та ожеледиця. На вулиці Луговій вода, що витікає з пошкодженої водогінної труби утворила вночі льодову кірку. Автівки піднятися вгору не можуть та дехто нехтуючи безпекою намагається заїхати.

– Авжеж незручно, – сказав водій Олександр.
– Як тепер будете об'їжджати? – запитали ми.
– Якось об'їжджатимемо, – відповів чоловік.
– Будете об'їжджати?
– Так, а що робити? Я взагалі тут їду вперше, – сказав водій Олег.

Через ковзанку трапилася й дорожньо-транспортна пригода. Спускаючись вниз, водій не впорався з керуванням.

"Керувати на цій ділянці автомобілем було складно, тож виходить, що водій потрапив на дорогу з ожеледицею в наслідок цього автомобіль знесло на зустрічну смугу. Де відбулося зіткнення з іншим автомобілем", –
прокоментував речник патрульної поліції Руслан Возниця.

Працівники "Полтававодоканал" воду перекрили, але вона продовжує стікати.
"Ймовірна причина аварії, через різке похолодання своєю чергою рухається ґрунт, це спричиняє пошкодження труби. Ми втрати не підраховували, а можу сказати, що при таких аваріях це десятки кубометрів втрат води", – сказала речниця комунального підприємства "Полтававодоканал" Ірина Філоненко.

До обіду лід посипали піщано-соляною сумішшю, а спуск відкрили. Допоки комунальники будуть проводити роботи жителі Яківців залишаться без води.

Олександра Шилова, Сергій Чорномаз, PTV Полтавське Телебачення