У Полтавській області відкрили кулінарний хаб
В Полтавській області підготували майбутніх професіоналів, які впроваджуватимуть нову систему харчування у закладах освіти. Дводенне професійно-практичне навчання провели в новоствореному кулінарному хабі у Кременчуці, на базі Центру профтехосвіти №1.
Першими учнями хабу стали 20 майстрів виробничого навчання
закладів профтехосвіти Полтави, Гадяча, Решетилівки, Кременчука. Вони готували
десять страв. Страви, ніби, звичайні. Але в них набагато менше солі та цукру,
більше спецій для смаку та овочів.
Отримані знання кулінари передаватимуть майбутнім кухарям, які навчаються в ПТУ, та працівникам шкільних їдалень.
Надалі кулінарний хаб у Кременчуці стане майданчиком для
подальших навчань і перекваліфікацій кухарів області, про це повідомили у
Полтавській обласній військовій адміністрації.