Працівник гіпермаркету незаконно привласнив собі близько півмільйона гривень компанії

18 червня 2022 0
Поліна Кузнецова
Працівник одного з гіпермаркетів Полтави незаконно збував паливні картки підприємства на суму близько півмільйона гривень.

26-річний полтавець, що працював у компанії, передав стороннім особам картки для отримання пального на суму понад 470 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції Полтавщини.

До поліції звернулася адміністрація гіпермаркету з проханням провести розслідування. Після чергового аудиту працівники виявили нестачу майна товариства на суму понад 470 тисяч гривень. Під час розслідування викрили, що до справи причетний 26-річний чоловік, який незаконно збував паливні картки підприємства. Фігуранту повідомили про підозру та наклали домашній арешт.

Поліціянти розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Підозрюванному загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.