У Полтавській області цивільним заборонили відвідувати лісові масиви

25 березня 2022 0
З 25 березня жителям Полтавщини заборонили відвідувати ліс на період воєнного стану.

З 25 березня цивільним жителям Полтавської області заборонили відвідування лісів на період воєнного стану. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони області. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Таке рішення ухвалили, бо ворог може залишати вибухонебезпечні пастки.

Відповідно  до прийнятого рішення на території Полтавської області на період встановлення правового режиму заборонили відвідування і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів.

Винятком є військовослужбовці Збройних Сил України, працівники Державної спеціальної служби транспорту, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, поліціянти Національної поліції, військовослужбовці та працівники Служби безпеки України, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, військових адміністрацій, а також працівники державної лісової охорони, державних лісогосподарських підприємств і єгерських служб, користувачі мисливських угідь, які забезпечують лісогосподарську діяльність та транспортні засоби вищезазначених державних органів та організацій.