На Полтавщині затримали двох хлопців, які причетні до крадіжок

29 грудня 2021 0
Яніна Климань
Троє місцевих жителів Кременчука ймовірно причетні до хуліганства, крадіжки та пограбування. Наразі двох хлопців затримали, ще одного поліція продовжує розшукувати.

27 грудня близько 5:00 до поліції Кременчуцького районного управління місцевий таксист повідомив, що в Кременчуці на перехресті вулиць Європейська – проспект Свободи клієнти погрожували йому невідомим предметом, пошкодили автомобіль "ВАЗ 21099" та забрали мобільний телефон.

Встановили осіб, які причетні до скоєння правопорушень. Ними виявилися троє місцевих жителів – двоє 23 років та один 17 років.

Наразі двох фігурантів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання про повідомлення їм про підозри та обрання запобіжного заходу.

Ще одного фігуранта, 23-річного хлопця розшукує поліція.   

Також встановили, що тієї ночі у Кременчуці у провулку Героїв Бреста хлопці пограбували місцевого, у якого забрали 12 тисяч гривень.   


За цими фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 186 (Грабіж), ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.