"Полтавагаз збут" має відновити газопостачання споживачам у квітні

15 березня 2021 0
Тетяна Наказненко
У квітні "Полтавагаз збут" має відновити постачання природного газу споживачам.

З 1 квітня 2021 року ТОВ "Полтавагаз збут" відновить постачання природного газу своїм споживачам на взаємовигідних умовах. Про це повідомили на офіційному сайті товариства з обмеженою відповідальністю.

Побутовим споживачам необхідно підписати заяву-приєднання до договору на постачання природного газу, яку їм направили від ТОВ "Полтавагаз збут". Якщо споживач змінив адресу чи персональні дані, їх треба уточнити та повернути підписану заяву-приєднання до абонентських відділів в найкоротший термін будь-яким доступним способом.

Також можна самостійно роздрукувати заяву-приєднання до договору постачання природного газу побутовим споживачам з особистого кабінету споживача, заповнити та направити на адресу абонентських відділів чи вкинути до скриньок, які розміщені в абонентських відділах та відділеннях АТ "Полтава-банк".

Для нових споживачів разом із заявою-приєднанням до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам постачальнику потрібно предʼявити оригінали таких документів:

- документи, якими визначено право власності чи користування на об’єкт (приміщення);

- документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України – паспорт громадянина України, у тому числі ID-карта, або тимчасове посвідчення громадянина України;

– реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті, – серія та номер паспорта);

- належним чином оформлена довіреність на представника побутового споживача, уповноваженого представляти його інтереси під час процедури укладання договору на постачання природного газу (за необхідності).

Нагадаємо, з 1 березня "Полтавагаз збут" припинив постачати газ своїм клієнтам на території Полтавщини. Це повʼязано з невиконанням ТОВ вимог Кодексу газотранспортної системи.