У Кременчуці озброєна банда зв'язала людей у власному будинку: їх затримали

14 березня 2024 0
Дарина Омелич
У Кременчуці група осіб зі зброєю проникла у приватний будинок та зв'язала власників. Поліції вдалося їх розшукати та затримати.

13 березня близько 14:30 до колцентру 102 надійшло повідомлення про групу осіб, які проникли до приватного будинку в одному з мікрорайонів міста Кременчук та погрожуючи зброєю зв'язали мешканців будинку. 

На місце події прибули спецпризначенці Головуправління поліції області, патрульні та слідчо-оперативна група.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, для оперативного пошуку транспортних засобів і затримання озброєних осіб, які ймовірно причетні до вчинення протиправних дій, в місті була введена спеціальна операція. 

Протягом декількох годин місце перебування учасників правопорушення встановили. Наразі з ними працюють слідчі. 

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст.  146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу) Кримінального кодексу України.