Жителя Полтавщини, якого підозрюють у вбивстві двох пенсіонерів, затримали на Закарпатті: чоловік намагався виїхати за кордон

25 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
На Закарпатті затримали 33-річного жителя Кременчуцького району, якого підозрюють у вбивстві двох пенсіонерів: чоловікові загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.



На Закарпатті затримали підозрюваного в умисному вбивстві 65-річних жителів села Градизьк Кременчуцького району. Чоловік намагався виїхати за межі України. Про це 24 жовтня повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Тіла чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті виявили 22 жовтня близько 13:20 на території належного їм домогосподарства.

Поліціянти вийшли на слід підозрюваного, задля його затримання залучили підрозділи поліції інших областей та Держприкордонслужби України. Фігуранта, якого нещодавно звільнили з колонії, де він відбував покарання за аналогічний злочин, доставили до Полтави.

33-річному жителю Кременчуцького району вручили підозру та підготували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України, призначили ряд експертиз та здійснили необхідні слідчі дії.

Санкція статті, яку інкримінують фігуранту, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.