Дівчина з Полтавської стала учасницею шоу "Вагітна у 16"

10 квітня 2024 0
Яніна Климань
Влада із села Миргородського району розповіла свою історію в проєкті "Вагітна у 16".

5 квітня телеканал СТБ показав четвертий випуск шоу "Вагітна у 16". Героями випуску стали 16-річна Влада та Артур із села Попівка Миргородського району.

У програмі повідомили про те, що дівчина не планувала вагітніти, ба більше – навіть не планувала серйозних стосунків. Проте 24-річний Артур закохався у Владу з першого погляду та вирішив завоювати серце красуні. Щоправда, він не знав, що його кохана настільки юна. Тому вагітність стала проблемою. 

Хлопець брав участь в антитерористичній операції, там він втратив друга, після чого не зміг оговтатися та почав часто пити алкоголь. Вживають спиртні засоби й батьки дівчинки.

Також вона розповіла історію своєї першої вагітності. За її словами, вперше вона завагітніла у 13 років від 25-річного чоловіка. Першу дитину дівчина втратила на четвертому місяці вагітності.

У Влади та Артура народилася дівчинка. За кошти телеканалу родина зробила ДНК-тест, адже мати чоловіка сумнівалася у батьківстві свого сина. Також СТБ оплатило чоловіку процедуру кодування від алкоголю.


Шоу знімали ще до повномасштабного вторгнення. Як стало відомо з соцмереж Влади, вони з Артуром продовжують жити у селі Попівка. Пара виховує доньку, якій вже два роки.