У Полтавській області притягнули до відповідальності жінку, яка вдарила свого пасинка

21 липня 2021 0
На Полтавщині оштрафували жінку, яка вдарила сина свого співмешканця, за те що той не хотів готуватися до уроків.

Штраф у розмірі 850 грн присудили жінці, яка вдарила свого пасинка через те що він не хотів вчити уроки. Відповідний вирок виніс Глобинський районний суд, який оприлюднили в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з текстом вироку, 27 травня 2021 року близько 17:00 обвинувачена перебуваючи вдома, вдарила декілька разів малолітнього сина свого співмешканця. 

Зокрема жінка долонею вдарила по сідницях дитини, один удар долонею прийшовся в область правої ключиці й при цьому вона здавила ліве плече дитини. У хлопчика від ударів залишилися синці та садно.

Обвинувачена пояснила, що перебувала вдома у свого співмешканця разом з його сином. Жінка вивчала уроки з дитиною, але хлопчик відмовився навчатися і почав грати в телефоні. Після чого вона декілька разів вдарила дитину. 

Тілесні ушкодження згідно з висновком судово-медичного експерта, належать до категорії легких, що не спричинили короткочасний розлад здоров`я.

Обвинувачена свою вину визнала повністю. У вчиненому розкаялася.

Суд визнав жінку винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вирок набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не буде подано.

фото: visnyk.lutsk