На Полтавщині припинили діяльність двох гральних закладів

05 листопада 2021 0
Олена Кулага
У Полтавській області поліціянти припинили діяльність двох гральних закладів.

4 листопада у місті Лубни поліціянти місцевого райвідділу поліції, спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань, припинили незаконну діяльність двох ігрових закладів, повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавської області. 

Заклади розташовувалися у нежитлових приміщеннях на площі Вокзальній та вулиці Монастирській. Там невідомі надавали послуги із незаконного грального бізнесу.

Під час обшуків поліціянти виявили та вилучили комп’ютерну техніку і приладдя для надання послуг, пов’язаних із незаконним гральним бізнесом. Крім того, вилучили відеореєстратори, принтери для друку чеків, сканери для грошових купюр та різні чорнові записи. 

Слідчі Лубенської поліції подали клопотання для накладення арешту на вилучені речові докази. Осіб, які на момент обшуків перебували у гральних закладах, опитали.

За цим фактом проводять досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

фото: ГУ НП Полтавської області