На Полтавщині водій легковика збив на смерть 77-річного чоловіка та втік

11 грудня 2023 0
Яніна Климань
У Полтавському районі сталася смертельна аварія, водія який причетний до цього розшукує поліція.

10 листопада в період часу з 17:00 до 18:00 на автодорозі Суми – Полтава, неподалік від повороту до села Деревки Котелевської громади Полтавського району сталася смертельна аварія.

Цього ж дня до поліції Котелевської громади надійшла інформація від старости села Деревки про зникнення 77-річного односельця. Зі слів місцевих, останній раз чоловіка бачили близько 16:00.

Близько 18:00 поліціянтам зателефонував водій вантажівки та повідомив, що на узбіччі автодороги Суми – Полтава за кілька кілометрів від села Деревки лежить тіло людини. Встановили, що загиблим виявися 77-річний чоловік, якого розшукували.

За інформацією Головного управління Нацполіції Полтавщини, чоловік загинув внаслідок наїзду на нього невідомого транспортного засобу. Наразі розшукують автомобіль та водія, який причетний до смертельної ДТП.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Якщо ви були очевидцем цієї ДТП, або володієте будь-якою інформацією, що допоможе пришвидшити розшук правопорушника, просять повідомити до поліції за номерами телефонів: 050-714-60-78 або 102.