На придбання сміттєвозів на Полтавщині уклали угоду на майже 12 млн грн

10 листопада 2021 0
Тетяна Наказненко
Департамент будівництва, містобудування та архітектури Полтавської ОДА уклав угоду на закупівлю чотирьох сміттєвозів. Вартість мототранспортних засобів - майже 12 млн грн.

10 листопада Департамент будівництва, містобудування й архітектури Полтавської облдержадміністрації уклав угоду на придбання сміттєвозів. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель ProZorro".

Вартість великовантажних мототранспортних засобів становить 11 млн 949 тис. грн. У торгах перемогло товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРО-ТРАК".

Згідно з тендерною документацією, мають закупити:

- сміттєвоз з боковим завантаженням (бункер 12,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) - для Великобагачанської селищної ради;

- сміттєвоз із заднім завантаженням (бункер 16,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) - для Великосорочинської сільської ради;

- сміттєвоз з боковим завантаженням (бункер 18,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) - для Карлівської міської ради  та Великобудищанської сільської ради.

Обладнання та шасі повинні бути новими, в стандартному заводському виконанні, виготовлені не раніше 2021 року. Гарантійний термін експлуатації обладнання повинен бути не менше 12 місяців, за умови виконання вимог Інструкції з експлуатації та своєчасного проходження періодичного технічного обслуговування. Постачальник має здійснювати технічний нагляд, гарантійне та сервісне обслуговування техніки протягом гарантійного терміну експлуатації.

Доставити сміттєвози мають до 31 грудня 2021 року.