У Кременчуці двоє чоловіків демонстрували боєприпаси у громадському місці

15 листопада 2023 0
Дарина Омелич
У Кременчуці поліціянти встановили особи чоловіків, які мали при собі боєприпаси у громадському місці. Їм загрожує кримінальна відповідальність.

14 листопада отримали правоохоронці міста Кременчук отримали два повідомлення від громадян про чоловіків, які мають при собі боєприпаси у різних районах міста. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області. 

Перший випадок стався у центральній частині міста близько 16:10. До відвідувачки однієї з кав’ярень підійшов невідомий чоловік у стані сп’яніння та поклав їй до рук предмет, схожий на гранату. Після цього чоловік залишив заклад. На місце події одразу прибули патрульні поліціянти, рятувальники та вибухотехніки. Під час огляду місця події фахівці вилучили імітаційно-тренувальну гранату з піротехнічним ефектом категорії Р1, що імітує бойову гранату РГД-5.

Також встановили особу, яка причетна до правопорушення. Ним виявився 51-річний місцевий чоловік.

Другий випадок стався близько 16:40 на вулиці Алітуській. Невідомий чоловік тримав в руках предмет, схожий на боєприпас. Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 43-річний місцевий житель. У чоловіка боєприпас вилучили. Це була страйбольна граната.

За вказаними фактами тривають слідчі дії.