У Полтавській області нетверезий водій вантажівки спричинив ДТП

17 червня 2022 0
Яніна Климань
У Семенівській громаді нетверезий водій вантажівки в’їхав у бар’єр.

16 червня у Семенівській громаді сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля DAF з цистерною для перевезення продуктів харчування.

Як повідомили у пресслужбі Кременчуцького районного управління поліції ГУНП в Полтавській області, водій вантажівки під час руху повз пункт перевірки скоїв наїзд на бар'єр та частково виїхав за межі проїжджої частини.

Під час спілкування з 49-річним водієм, жителем іншої області, у нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер Драгер показав результат — 1,49 проміле.


На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали передали на розгляд суду.