Полтавські дороги ремонтуватиме брат депутата обласної ради

26 квітня 2023 0
Дар'я Жученя
У тендері з поточного ремонту доріг Полтави взяло участь лише товариство, власником якого є брат депутата Полтавської облради Олексія Матюшенка.

У тендері з поточного ремонту полтавських доріг участь взяло лише товариство "Будівельна компанія Гранд-Строй". Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

"Будівельну компанію Гранд-Строй" зареєстрували у жовтні 2021 року у селі Бобрик Великобудищанської громади Миргородського району. Її власником є 39-річний Віктор Кондратенко.

Віктор Кондратенко

За інформацією ексдепутата Гадяцької міськради від "Партії простих людей Сергія Капліна" Людмили Голуб, Віктор Кондратенко є двоюрідним братом депутата Полтавської облради Олексія Матюшенка, представника партії "За Майбутнє".

"Будівельна компанія Гранд-Строй" за 22 млн 29 тис. 64 грн відремонтує у Полтавській міській територіальній громаді 39 доріг.

За інформацією в. о. міського голови Андрія Карпова, ремонт доріг у Полтаві розпочнеться орієнтовно на початку травня. Відповідно, керівництво міста розраховує, що тендер з участі "Гранд-Строй" днями завершать підписанням договору.