Майже 15 тисяч відвідувачів і понад півмільйона гривень: МІСТОХАБ завершив сезон Спаських фестів

17 листопада 2023 0
Яніна Климань
МІСТОХАБ завершив фестивальний сезон цього року, який тривав п’ять місяців. Організатори поділилися результатами роботи і планами на майбутнє.

Фестивальний сезон МІСТОХАБу в числах це:

6 фестивалів;

14 500 гостей;

468 085 грн для ЗСУ;

224 320 на відновлення історичної будівлі МІСТОХАБ;

80 крафтовиків та 20 закладів.

Для полтавців та гостей міста виступали зіркові гості: Latexfauna, Арсен Мірзоян, KRUTЬ, АСАФАТОV, Nazva, ENLEO, Tember Blanche та інші. Фестивальним другом впродовж усього сезону була мережа мультимаркетів "Аврора". Зірковим другом на час третього фесту був  "УКРСИББАНК".

"Цей сезон закарбується в памʼяті тільки найприємнішими спогадами. Він видався різним, але так само неймовірним, тож закінчуємо сезон з теплими емоціями і величезною вдячністю учасникам та гостям. Окрема вдячність Силам Оборони України, завдяки яким ці зустрічі взагалі можливі", — додали організатори. 

Нагадаємо, що благодійні фестивалі — це лише один з проектів МІСТОХАБу, а відтак для містян вже готують наступні події. Також триває активна робота над запуском фізичного простору МІСТОХАБ в історичній будівлі на Спаській, 10. Там працюватиме кафе, крамниця сучасних полтавських сувенірів МІСТОШОП та івент-простір. За новинами МІСТОХАБу можна слідкувати в Instagram або Facebook.