Ще одна громада Полтавщини посилила карантин

16 листопада 2021 0
Ольга Семенко
У Котелевській громаді запровадили додаткові протиепідемічні заходи.

З 16 листопада на території Котелевської громади діють додаткові карантинні обмеження. Їх встановили у зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус, повідомила пресслужба селищної ради.

Відтепер на території громади заборонено:

приймати відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;

перебування на вулиці без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіраторів або захисник масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно:

- на територіях закладів охорони здоров’я та освіти;

- на зупинках громадського транспорту;

-на інших територіях загального користування у разі неможливості дотримання фізичної дистанції не менше одного метра;

діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

При цьому, обмеження, передбачені першим, другим та четвертим пунктами, не застосовуються за умови наявності в організаторів та всіх учасників, крім осіб, які не досягли 18 років, негативного тесту на коронавірус, зробленого не більше як за 72 години до заходу або сертифікату про вакцинацію чи одужання.

Нагадаємо, голова Полтавської ОДА розкритикував владу Полтави через те, що вона не запровадила додаткових карантинних обмежень.