На трасі Київ – Харків затримали мотоцикліста під наркотиками та без права керування

11 квітня 2024 0
Яніна Климань
На Полтавщині поліціянти зупинили мотоцикліста і виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння, пройти перевірку в медзакладі він відмовився.

10 квітня на 305 км автодорозі Київ – Харків – Довжанський патрульні зупинили мотоцикл "Zhejiang". Про це повідомили у патрульній поліції Полтавської області.

Спілкуючись із 34-річним кермувальником інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння, однак пройти перевірку в медичному закладі чоловік відмовився. Також патрульні з’ясували, що водій позбавлений права керування.

На чоловіка склали відповідні адмінматеріали: ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред`явила для перевірки поліса обов'язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів), за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права, вчинене повторно протягом року) та за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння повторно протягом року) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: патрульна поліція Полтавщини