На Полтавщині чоловік показував на людях гранату

15 липня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області чоловік у громадському місці показував гранату: також у чоловіка виявили набої та речовини схожі на канабіс.

Увечері 14 липня житель одного з сіл Кобеляцької громади повідомив правоохоронцям, що невідомий чоловік у громадському місці показує предмет схожий на гранату. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.  

Поліціянти встановили невідому особу. Ним виявився 26-річний чоловік. Правоохоронці провели обшуку за його місцем проживання та вилучили предмет схожий на гранату РГД-5, близько 130 набоїв різного калібру, понад 200 кущів рослин схожих на коноплі та суху подрібнену речовину зовні схожу на канабіс. Докази направили на відповідну експертизу.   Наразі розв'язують питання про повідомлення чоловікові про підозру.  


За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.