Біля Авдіївки загинув молодший сержант із Полтавщини Володимир Малих

23 жовтня 2023 0
Яніна Климань
На Донеччині під час мінометного обстрілу поліг підприємець та командир стрілецького відділення. Чоловіку було 50 років.

19 жовтня в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області під час мінометного обстрілу, загинув командир стрілецького відділення, молодший сержант Малих Володимир Володимирович. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Народився військовий 10 липня 1973 року в Смоленській області (росія). Ще в дитячі роки він, разом з родиною, переїхав до Лубен.

Тут навчався спочатку в ЗОШ №3, а продовжив освіту та отримав атестат у ЗОШ №10. Надалі вступив до Переяслав-Хмельницького педагогічного університету, отримав диплом учителя фізичної культури.

У 90-ті роки чоловік займався підприємницькою діяльністю, згодом став членом Народного руху України. Він був активний член Спілки підприємців.

Також Володимир став одним з кращих гравців команди "Сула"(м.Лубни), ФК "Лубни", пізніше команди "Ветеран-СК" Лубенщина"(м.Лубни), "ЗемляК"(Миргород), а в грі найбільше любив займати позицію напівзахисника.

З 25 лютого 2023 року він став на захист країни. За сумлінну службу його нагородили медаллю "За вірну службу" III ступеня.

У воїна залишилися мама, брат, дружина та дві доньки.

Прощання з бійцем відбудеться 24 жовтня о 12:00 на Володимирському майдані у Лубнах.