На Полтавщині прощатимуться з військовим, який загинув у бою з окупантами

06 квітня 2022 0
На Решетилівщині прощатимуться з військовим Віктором Хомяковим. Чоловік загинув у бою з російськими окупантами.

6 квітня о 12:00 біля Української православної церкви на Решетилівщині відбудеться прощання з військовим Віктором Хомяковим. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Решетилівської міської ради з посиланням на Оксану Дядюнову.

Згідно з повідомленням, Віктор Олександрович Хомяков народився 26 жовтня 1992 в селі Іванчуківка Ізюмського району Харківської області. Навчався в школі в селі Липчанівка, закінчив 9 класів.

Після закінчення школи він навчався на кухара-кондитера в 24 Ізюмському ліцеї. Після закінчення навчання в ліцеї проживав у місті Ізюм в своєму будинку та займався домашнім господарством.

У 2018 році чоловіка призвали на строкову службу в ЗСУ. Службу проходив в м. Рубіжне Луганської області. Професія під час військової служби кінолог-дресирувальник. Демобілізували його у 2019 році зі званням солдат. Після демобілізації привіз зі служби з собою собаку вівчарку, яка через вік закінчила службу в збройних силах.

Працював за кордоном в Польщі. Одружився у 2020 році.

Після початку війни з Росією Віктор Хомяков пішов добровольцем на війну.  З рідних залишилися дружина (наразі в селі Шкурупії), мати та молодша сестра, які лишилися в селі Бабенково Ізюмського району.