У Миргороді за деякими адресами не буде газу

18 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
У Миргороді, через приєднання до газової мережі житлового будинку, на деяких вулицях буде відсутнє газопостачання.

Через приєднання до газової мережі житлового будинку №77, що на вулиці Гоголя в Миргороді, 21 січня з 8:00 до 16:00 буде відсутнє газопостачання на вулицях Острівній, Харчовиків та у провулку Острівному. Про це повідомили у пресслужбі "Полтавагазу".

25 січня, з цієї ж причини, з 8:00 до 17:00 припинять газопостачання на вулиці Острівній, вулиці Харчовиків, у провулку Острівному, вулиці Котляревського, вулиці Осипенка, вулиці Магістральній, вулиці Південній, вулиці Грушевій, вулиці Виноградній, вулиці Дачній, вулиці Боровиковського, вулиці Луговій, вулиці Прирічній, вулиці Малоліщанській, у провулку Мокрому, вулиці Ткацькій, вулиці Михайла Грушевського, у провулку Боровиковського, вулиці Полтавській, вулиці Байрацькій, вулиці Заливній, у провулку Заливному, вулиці Корольова, у провулку Старосвітському, вулиці Гоголя (буд. 34 – 102), у провулку Вузькому, вулиці Андрєєва, вулиці Кашинського, вулиці І. Білика, вулиці Я. Усика, вулиці Нафтовиків.

Аби уникнути аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.