"Нафтогаз" представив новий тарифний план

09 серпня 2021 0
Ольга Семенко
Для клієнтів "Нафтогаз Україна" створили новий тарифний план.

З 9 серпня клієнти "Нафтогаз Україна" можуть підключитися до нового тарифного плану "Комфортний Сезон". Про це повідомила пресслужба компанії.

За умовами тарифного плану, споживачі зможуть сплачувати за газ рівними частинами щомісяця протягом опалювального сезону – з жовтня до завершення квітня. Загальну суму до сплати визначають під час підключення клієнта, відповідно до об’єму газу, який у конкретному домогосподарстві споживають протягом опалювального сезону. Необхідний на опалювальний сезон об’єм газу розраховується з огляду на історичні дані про використання газу конкретним клієнтом та відповідно до його типу споживання, серед яких "Приготування їжі" (50 – 200 м3 газу на місяць), "Приготування їжі та підігрів води" (150 – 500 м3 газу на місяць), а також "Опалення" (800 – 20 000 м3 газу на місяць).

Щомісяця клієнт сплачуватиме 1/7 від вартості зарезервованого газу.

Ціна на газ у рамках тарифу – 7,96 грн за кубометр. Вона зафіксована на весь опалювальний сезон.

Щомісячну оплату потрібно зробити не пізніше 15 числа, й за умови своєчасної оплати в особистому кабінеті чи у чат-боті GASUA, клієнт отримуватиме знижку 1% на оплату в наступному місяці, тобто ціна на газ становитиме 7,88 грн за кубометр.

Підключитися до тарифу "Комфортний Сезон" можна в особистому кабінеті або зателефонувавши в контакт-центр "Нафтогазу". Змінити тарифний план можна в будь-який момент.