У селі на Полтавщині чоловік залякував місцевого жителя зброєю

17 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
У селі Лубенського району 36-річний чоловік залякував місцевого жителя зброєю. Фігуранту обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

До відділення №2 Лубенського райвідділу поліції (м. Хорол) надійшло повідомлення від 43-річного місцевого жителя, що в селі Ставки Хорольської тергромади невідомий чоловік вчиняє відносно заявника хуліганські дії.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, з метою залякування потерпілого, 36-річний житель міста Хорол здійснив декілька пострілів у бік його будинку зі зброї, придатної до заподіяння тілесних ушкоджень. Після чого одразу втік.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою».