Призначили директора Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА

26 травня 2021 0
Тетяна Наказненко
Ірину Удовиченко призначили директоркою Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА.

За результатами конкурсу, на посаду директора Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації призначили Ірину Удовиченко. Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Олег Синєгубов. Про це повідомили у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

У лютому 2021 року жінку призначили на цю посаду на період дії карантину.   

Ірина Удовиченко народилася 5 серпня 1975 року в селищі Семенівка Полтавської області. Має повну вищу освіту. У 1998 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут імені В.Г. Короленка за спеціальністю "дошкільне виховання, організатор дошкільного виховання, вихователь дітей дошкільного віку". У 2007 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управляння при Президентові України ("державне управління", магістр державного управління).  

Із 2017 по 2018 роки – заступниця начальника відділу охорони культурної спадщини та культурної політики Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації. 

Із 2018 по 2021 роки – начальниця відділу охорони культурної спадщини управління розвитку туризму, музейної справи та охорони культурної спадщини, заступниця директора Департаменту – начальниця управління культури, мистецтв, національностей і релігій та планування Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації.

фото: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА