На Полтавщині сталася смертельна ДТП

06 травня 2022 0
Тетяна Наказненко
У ДТП у Лубенському районі загинула пасажирка автомобіля "Renault Kangoo".

6 травня близько 7:20 на автодорозі Київ - Харків - Довжанський поблизу села Бригадирівка Хорольської тергромади Лубенського району сталася дорожньо-транспортна. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини. 

За попередньою інформацією, 45-річний водій автомобіля "Renault Kangoo" під час руху виїхав за межі проїзної частини, після чого перекинувся.

У результаті, 20-річна пасажирка легковика від отриманих травм померла на місці події. Крім цього, 13-річного  пасажира з тілесними ушкодженнями доставили до Хорольської місцевої лікарні. 

За попередньою інформацією, водій та пасажири – жителі Новооржицької територіальної громади Лубенського району, повідомили у пресслужбі поліції. 

За цим фактом вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Працівники Слідчого управління обласного Главку поліції та слідчо-оперативна група відділення №2 (м.Хорол) Лубенського районного відділу поліції встановлюють обставини та причини ДТП.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області