Призначили нового керівника управління лісового та мисливського господарства Полтавщини

23 червня 2021 0
Яніна Климань
Начальником Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства став Іван Гришко.

23 червня представили нового начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Івана Гришка. Повідомив голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Він здобув найбільшу кількість балів у тестуванні та пройшов співбесіду відповідно до умов проведення таких конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби, повідомили у пресслужбі Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Іван Гришко закінчив Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю "Лісове господарство". Розпочав трудову діяльність з Бірківського лісництва ДП "Гадяцький лісгосп".

З 1996 по 2003 рр. пройшов шлях від лісника до помічника лісничого Бірківського лісництва.

З 2011 по 2017 працював лісничим Зіньківського лісництва, з 2017 року і до призначення на посаду начальника управління - обіймав посаду директора ДП "Гадяцький лісгосп".

Має звання "Заслужений лісівник України".

 

Згідно з декларацією, він має житловий будинок на 88,2 у Зіньківському районі, дві земельні ділянки на 2500 та 2450. Його жінка Гришко Наталія володіє квартирами у Полтаві та Зінькові, також має земельну ділянку на 35000.

Іван володіє мотоциклом "QINGQI", мопедом ИЖ, легковим автомобілем "OPEL" 2008 року випуску та вантажівками КАМАЗ та ГАЗ-САЗ.

Має 120 000 грн готівки.