На Полтавщині виявили двох нелегальних мігрантів

07 вересня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області поліціянти виявили двох нелегальних мігрантів.

У Кременчуці поліціянти управління міграційної поліції спільно з працівниками Крюківського районного відділу у місті Кременчуці Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області виявили двох громадян Республіки Азербайджан, які порушили міграційне законодавство. Чоловіків помітили під час проведення цільових профілактичних заходів щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері.    

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, іноземці перебували на території України без законних підстав. Вони не виїхали за межі держави у встановлений законодавством термін, проживали без документів на право проживання в Україні та ухилялися від виїзду.  

Міграційна поліція області звернулася з клопотанням до регіонального Управління ДМС про притягнення порушників міграційного законодавства до адміністративної відповідальності та їх примусового повернення до країни походження.

Нагадаємо, у Полтавській області співробітники міграційної служби виявили громадянина Республіки Індії, який перебував в Україні без законних підстав.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області