Чоловікові, який побив жінок у салоні краси, обрали запобіжний захід

23 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
38-річному полтавцю обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання: прокуратура оскаржуватиме рішення до Полтавського апеляційного суду.


22 вересня Октябрський районний суд Полтави виніс ухвалу про обрання підозрюваному у хуліганстві в салоні краси запобіжного заходу – особистого зобов’язання. Полтавська окружна прокуратура наполягала на триманні особи під вартою без права внесення застави. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Полтавщини.

29 липня, перебуваючи в салоні краси, 38-річний полтавець побив перукарку та її матір.

Підозрюваного неодноразово судили за різні злочини. У тому числі – незаконне заволодіння транспортним засобом, шахрайство, розбій тощо. Хуліганство в салоні краси чоловік чинив у період дії запобіжного заходу, який йому обрали в іншому кримінальному провадженні.

Прокуратура оскаржуватиме рішення Октябрського районного суду Полтави до Полтавського апеляційного суду.

Фігуранту інкримінували грубе порушення за ч. 3 ст. 296 (Порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Нагадаємо, що у Кременчуцькому районі між двома чоловіками стався конфлікт, внаслідок цього один з них отримав ножові поранення, його стан тяжкий.