У громаді на Полтавщині запустили тимчасові приміські автобусні рейси

03 лютого 2022 0
Тетяна Наказненко
У Гадяцькій громаді, за зверненням старост та жителів, відкрили тимчасові приміські автобусні маршрути.

З 7 лютого тимчасово протягом трьох місяців здійснюватимуть пробні рейси за такими приміськими автобусними маршрутами загального користування, як Гадяч - Островерхівка (ч/з с. Біленченківка), Гадяч – Харківці (ч/з С. Сари), повідомили у пресслужбі Гадяцької міської ради.

Відповідне рішення ухвалили, врахувавши звернення старост та жителів Біленченківського та Сарського старостинських округів щодо організації пасажирських перевезень з населених пунктів до міста Гадяча. Також таким чином планують відстежити пасажиропотоки та вивчити доцільність функціонування приміських автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі Гадяцької міської територіальної громади.

Перевезення здійснюватиме МКП "Комунсервіс". Вартість проїзду:

с. Біленченківка -  7 грн;  

с. Островерхівка – 10 грн;

с. Червоний Кут – 5 грн;  

с. Сари – 10 грн;

с. Харківці – 15 грн.

Рух автобуса на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування Гадяч – Островерхівка (ч/з с.Біленченківка) здійснюватиметься у понеділок, середу, п’ятницю (крім суботи та неділі), автобуса Гадяч – Харківці (ч/з с.Червоний Кут, с. Сари) здійснюватиметься у вівторок, четвер (крім суботи та неділі).


фото: volynnews.com