У Полтаві відбудеться мінікурс для підлітків "Креативність у візуальних комунікаціях"

05 жовтня 2022 0
Яніна Климань
У Полтаві проведуть захід для підлітків 14-18 років, який спрямований на ознайомлення з різними професіями.

Третій місяць поспіль у Полтаві проводять зустрічі  інтеграційного підліткового клубу "Наука єднання". Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Проєкт "Креативність у візуальних комунікаціях" орієнтовано на підлітків 14-18 років, серед яких місцева молодь і переселенці. На зустрічах клубів учасники спілкуються з представниками різних професій, беруть участь в групі психологічної підтримки, знайомляться один з одним, а також заводять перші професійні знайомства.

Від жовтня зустрічі клубу відбуватимуться в оновленому форматі: тепер учасники зможуть прослухати повноцінний мінікурс, виконати практичні завдання та отримати сертифікат про здобуті навички. Перший курс розраховано на 2 місяці (по 2 заняття на місяць) і буде присвячено креативності у візуальних комунікаціях. Викладачами стануть ілюстраторка Нато Мікеладзе та графічний дизайнер Свят Келим-Золотайко. Вони розкажуть про розвиток візуальної комунікації, як шукати оригінальні візуальні рішення та як використовувати ці знання на практиці.

Перше заняття відбудеться 12 жовтня у конференц-залі готелю Рейкарц Галерея (вул. Європейська 7) з 17:00 до 19:30. Курс розраховано на учасників із будь-яким рівнем попередньої підготовки. Друга частина зустрічей клубу лишиться без змін - клуб психологічної підтримки, спілкування один з одним та кава-брейк. Участь у курсі безплатна за умови попередньої реєстрації.