42-річна жителька Кременчука, яка побила свою свекруху, проведе за ґратами вісім років

07 квітня 2023 0
Дар'я Жученя
42-річна жителька Кременчука побила свою свекруху та забрала в неї понад 40 тис. грн. За це суд призначив зловмисниці покарання у вигляді позбавлення волі на вісім років з конфіскацією всього майна.

У жовтні 2020 року 42-річна жителька Кременчука ключем відімкнула будинок на той час своєї свекрухи, підійшла до ліжка і почала душити сонну жінку. Надалі вона побила господиню оселі, зачинила у ванній кімнаті та забрала мобільний телефон і 35 тис. грн. Аналогічний "візит" до свекрухи зловмисниця здійснила наступного місяця, забравши у пенсіонерки 6 тис. грн.

Як повідомили у Полтавській обласній прокуратурі, під час досудового розслідування та судового розгляду кримінального провадження обвинувачена підтвердила, що має борги у різних кредитних установах і потребує коштів на їх погашення, однак свою вину у скоєнні злочину не визнала.

Судді Автозаводського районного суду Кременчука визнали жінку винною у розбої, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України).

42-річній жительці Кременчука призначили покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Наразі триває час на апеляційне оскарження вироку.