За фактом зафільмованої бійки на Полтавщині поліція розпочала розслідування

02 лютого 2022 0
Олена Кулага
У соціальній мережі виклали відео бійки у Миргороді. Інформацією зацікавилися в поліції.

У відкритих спільнотах соціальних мереж поліція виявила відео бійки чоловіка з юнаком та дівчиною на вході до одного із супермаркетів у центрі Миргорода. 

Поліціянти з’ясували, що подія відбулася 26 січня близько 20:00. На виході із супермаркету між чоловіком, 18-річним юнаком та 16-річною дівчиною виник конфлікт, а згодом бійка.

Відомості про цю подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинені групою осіб) Кримінального кодексу України. 

Крім того, відносно юнака та дівчини склали два протоколи: ч. 1 ст. 178 (Поява у громадському місці у п’яному вигляді) та за ст. 180 (Доведення неповнолітньої до стану сп’яніння Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водночас поліціянти встановлюють особу чоловіка, якого побили. До сьогодні чоловік за допомогою до лікарні, чи до поліції не звертався.

Якщо маєте інформацію, що допоможе відновити обставини події та встановити особу чоловіка, повідомте її до Миргородського райвідділу поліції за номерами: 0996576303 або (05355) 5-24-50 (чергова частина Миргородського РВП). 

фото: ГУ НП Полтавської області