На бруківці на вулиці Небесної Сотні нетверезий водій збив пішоходів

19 серпня 2021 0
Близько 13:20 на бруківці водій у стані алкогольного сп'яніння збив пішоходів. Одна з потерпілих у важкому стані лежить у реанімаційному відділенні


Збитий пішохід, понівечене дерево та частини машини на тротуарі. Близько 13 години 20 хвилин на вулиці Небесної Сотні нетверезий водій збив пішоходів. Двох жінок забрали на швидкій.

"Це мою матір забрали, її з сестрою повезли. Я буду їхати у лікарню. Ось наслідки. Вони йшли по пішохідній зоні. Він збив і у дерево втиснув людину", – сказав син потерпілої Сергій Пустовіт.

"Дві жінки йшли, мама й донька, він з розгону в’їхав одразу у дерево, заснув може й не впорався з кермуванням", – додав очевидець Микола Адаменко.

Очевидці говорять, що швидку та поліцію викликали одразу після події.

"Викликав швидку, саму подію не бачив, вже просто допомагали. Одна у шоковому стані, друга у важкому стані. Обидві живі, одна сама йшла, іншу на носилках забрали у швидку", – розповів очевидець Сергій Власюк.

Водій за кермом п'яний.

– Ви пили щось? – запитали ми.
– Так
, – відповів водій Олег.
– А що?
– запитали ми.
– Горілку та коньяк, – відповів водій Олег.

"Я трошки неправильно себе повів. І збив жінку. І готовий за неї платити", – сказав водій Олег.

Поліціянти встановили особу чоловіка. Порушником виявився 52-річний полтавець. У його авто також лежить військовий кашкет.

"Продовжують на місці працювати поліціянти. З’ясовують всі причини та обставини ДТП. І вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження", – розказав речник Національної поліції Полтавщини Роман Грішин.

Одна з жінок у важкому стані наразі перебуває у лікарні.

"Пацієнтка 44-го року народження, яка потрапила у ДТП з травмами нижніх кінцівок, тулуба, голови зараз перебуває у реанімаційному відділенні. Проводяться відповідні лікувальні заходи та протишокова терапія", – сказав медичний директор 1-ої міської клінічної лікарні Олександр Котовий.

За спричинення аварії водію загрожує до трьох років позбавлення волі, а також позбавлення водійських прав від 3 до 5 років.