Адмінбудівлю на вулиці Зигіна реконструюють за майже вісім мільйонів гривень

02 листопада 2020 0
У будівлі на вулиці Зигіна, 5 раніше розміщався дитячий садок, методичний кабінет освітян, геокадастр та навіть магазин. Останні кілька років ця одноповерхова споруда стояла пустою. Місто замовило реконструкцію за майже вісім мільйонів гривень, а виконати

Адмінбудівлю на вулиці Зигіна, 5, реконструюють. Вже зробили новий дах, перепланували вікна та обдерли тинькування. Кучугури землі – це нова каналізація.

"Тут був землересурс, а потім стояло пусте. Ну як пусте? Зовсім пусте воно було роки два", – сказав місцевий житель Сергій Сергієнко. 

Після завершення ремонту, в будівлі планують відновити надання адміністративних послуг. "Там планується розмістити Департамент з питань реєстрації. А саме: управління реєстрації речових прав на нерухоме майно, державні реєстратори, що здійснюють реєстрацію майна", – розповів заступник міського голови з юридичних питань Іван Сватенко.

Ремонт цієї одноповерхової будівлі місту обійдеться у майже вісім мільйонів гривень. Відповідно до договору, повністю виконати роботи підрядна організація має до кінця вересня 2021 року. 


Олександра Шилова, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення