Анонс безплатних культурних заходів, які відбудуться на Полтавщині

25 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
У Полтавській області відбудуться безплатні культурні заходи для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб.


Полтавські обласні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр і філармонія відновили роботу на рідних сценах, але й надалі продовжують безплатно організовувати вистави та концерти для всіх охочих. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

25 жовтня – вистава "Виконувач бажань" (Нехвороща) від театру імені Гоголя; майстер-клас "Лялькотерапія" (Полтава), вистава "Коло-бок" (Полтава) від театру ляльок; концерт "Вільні люди" (село Войниха Лубенської ТГ) від обласної філармонії.

26 жовтня – творча зустріч із драматургинею, режисеркою, культурною менеджеркою, т.в.о. головного режисера театру ляльок, переселенкою з Харкова Юлітою Ран (Полтава) від театру ляльок; відкрита репетиція для ВПО та жителів міста (Полтава) від театру ляльок; відкрита репетиція для ВПО та жителів міста (Полтава) від симфонічного оркестру.

27 жовтня – вистава "Вередливе зайченя" (село Покровське Решетилівської ТГ) від театру ляльок; творча зустріч з артистами симфонічного оркестру для ВПО (Полтава).

28 жовтня – вистава "Запеклі вороги" (Полтава) від театру ляльок; концерт "Музика без кордонів" (Кобеляки) від обласної філармонії; відкрита репетиція для ВПО та жителів міста від симфонічного оркестру (Полтава).

29 жовтня – вистава "Стережися лева" (Полтава) від театру ляльок.

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).