На Донеччині загинули воїни Іван Вовченко та Володимир Охріменко

06 грудня 2022 0
Яніна Климань
У Пирятинській громаді попрощаються із двома військовослужбовцями, які загинули на війні.

2 грудня поблизу села Водяне на Донеччині загинули військові з Пирятинської громади Іван Вовченко та Володимир Охріменко.

Іван Вовченко народився 12 травня 1972 року у Миргороді. Після закінчення школи спеціальність здобув у Хомутецькому ветеринарному технікумі. У 1993-1995 роках проходив строкову службу в лавах ЗСУ.

У 2015 році був призваний на захист України, брав участь в Операції об'єднаних сил на сході нашої держави. У 2020 році підписав контракт на продовження військової служби.

У загиблого лишилися дружина та п'ятеро дітей, повідомили у Пирятинській громаді.

Володимир Охріменко народився 23 вересня 1987 року в селі Малютинці на Пирятинщині. У рідному селі закінчив школу, продовжив навчання у бухгалтерському технікумі в Києві. Після закінчення навчання повернувся у рідне село – працював у сільськогосподарських підприємствах трактористом, водієм, був висококваліфікованим майстром своєї справи.


У перші дні повномасштабного вторгнення добровільно став на захист країни. У загиблого лишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

7 грудня о 9:20 відбудеться прощання з Іваном Вовченком вдома (м.Пирятин, вулиця Київська, 107).

Церемонія прощання з воїнами Іваном Вовченком та Володимиром Охріменком відбудеться 7 грудня о 10:30 біля адмінбудівлі Пирятинської міської ради.

Після церемонії похоронна процесія з Володимиром Охріменком вирушить до його рідного села Малютинці, де о 12:00 відбудеться похорон.

Похорон Івана Вовченка відбудеться на міському кладовищі.