На Полтавщині затримали чоловіка, якого підозрюють у збройному хуліганстві щодо таксиста

01 січня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області чоловік стріляв в автомобіль таксі, а згодом застосував насильство щодо водія, бо останній відмовився везти велику кількість пасажирів. Підозрюваного у нападі затримали.

31 грудня близько 5:00 у Кременчуці до поліції звернувся 31-річний водій легковика "Daewoo Lanos", щодо якого один з клієнтів скоїв хуліганські дії.  

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Полтавській області, за попередніми даними, таксист відмовився виконувати замовлення через надмірну кількість пасажирів. Між ним та групою людей виник конфлікт. Коли автомобіль рушив з місця без клієнтів, один із чоловіків кілька разів вистрелив у його бік, пошкодивши транспортний засіб. Потім ця ж особа застосувала насильство щодо водія.

Поліціянти встановили особу підозрюваного та затримали його. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні хуліганства із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). У кримінальному провадженні призначили експертизи вилучених  речових доказів.

Тривають слідчі дії, йдеться у повідомленні.