211 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 22 вересня

22 вересня 2022 0
Обстріли Дніпропетровщини, Миколаєва та Запоріжжя, загальні втрати ворога: головне станом на ранок 22 вересня.


Протягом доби від ворожих ударів потерпали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини. У Нікополі внаслідок ударів росіян загинув 35-річний чоловік. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністарції Валентин Резніченко.

22 вересня зранку під обстрілами була цивільна інфраструктура Запоріжжя. На місцях вже працюють відповідні служби. Одна людина загинула. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

У ніч із 21 на 22 вересня вороги обстрілювали Миколаїв. Під удар потрапили різні райони міста. Постраждали житлові будинки та заклади цивільної інфраструктури. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

Поки вороги намагалися переміститися з одного берега Дніпра на інший, вогневий контроль Збройних сил України завадив проїхати Каховською дамбою та відпливти баржею з Херсону. У результаті знищили 41 окупанта, чотири танки, 12 одиниць іншої автобронетехніки та зенітно-ракетний комплекс "Бук-М2/3". Про це повідомило оперативне командування "Південь".

Загальні бойові втрати країни-агресора станом на ранок 22 вересня: