569 доба війни в Україні: головне станом на ранок 15 вересня

15 вересня 2023 0
Максим Михайліченко
Російські війська обстрілювали Херсонщину та Дніпропетровщину: одна дитина загинула.

14 вересня російська армія обстрілювала Дніпропетровську область. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Під атаками були громади Нікопольського району: Червоногригорівська та Марганецька. У першій пошкодили об'єкт інфраструктури.

Поранених та загиблих немає.

Окрім цього, 14 вересня росіяни обстріляли Херсонську область. Загалом по ній випустили 349 снарядів. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, адмінбудівлю та церкву в Бериславському районі, об'єкт критичної інфраструктури у Херсонському районі, територію заводу в Херсоні.

Загинула одна дитина, шість людей отримали поранення, серед яких теж є дитина.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала десять ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки противника. Про це повідомили в Генштабі.

Підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уражено один пункт управління, три зенітно-ракетних комплекси, п'ять артилерійським засобам, один склад боєприпасів противника.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 15 вересня: