На Полтавщині попрощалися з полеглим воїном Богданом Братановим, який боронив Україну з 2014 року

02 липня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області провели в останню путь полеглого бійця Богдана Братанова, який з 2014 року захищав Україну від росіян.

30 червня у Новосанжарській громаді, попрощалися з полеглим військовим Братановим Богданом Вікторовичем. Про це повідомили у громаді.

Богдан народився 8 жовтня 1988 року в селі Руденківка Полтавського району. По закінченню школи вступив до Харківської юридичної академії, яку закінчив з відзнакою. Потім почав економічну освіту спочатку студентом, а потім аспірантом здобував в Полтавській аграрній академії.

З 2011 по 2015 рік працював прокурором в Київській області. У ці роки чоловік одружується і стає батьком.

Коли почалася антитерористична операція на сході України, Богдан пішов до армії. Маючи офіцерське звання, молодий чоловік служив на посаді заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення.

Повернувшись з АТО, у 2016 році, він змінює професійну діяльність із прокурорської на адвокатську.

25 лютого 2022 року Богдан пішов до найближчого територіального центру комплектування, щоб стати на захист України. Вже 11 березня 2022 року чоловіка призвали.

З початку війни перебував на різних офіцерських посадах від командира роти до командира батальйону з підлеглими в кількасот осіб. Богдан визволяв Ізюм, також воював на Донецькому напрямку. Але на жаль чоловік загинув.