У Полтавській області розшукують 41-річного Віталія Юдіна

22 листопада 2022 0
Яніна Климань
Поліціянти розшукують переселенця із Луганщини, який пішов з місця проживання внутрішньо переміщених осіб у Кременчуці та не повернувся.

Відділення №1 Кременчуцького районного управління поліції розшукує безвісти зниклого Юдіна Віталія Анатолійовича. Чоловік 1981 року народження, житель міста Лисичанськ Луганської області.

Як повідомили в Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, 30 жовтня 2022 року він пішов з місця проживання внутрішньо переміщених осіб у місті Кременчук та не повернувся. На сьогодні його місцеперебування невідоме.

На момент зникнення чоловік був одягнений у темний одяг та темне взуття. При собі має дорожню сумку. Подорожує разом із собакою чорного кольору по кличці "Клякса". Рідко розмовляє. Мав намір повернутися до міста Лисичанськ.

Усіх, у кого є інформація про місцеперебування Віталія Юдіна, що допоможе пришвидшити його розшук, просять повідомити за телефонами (098) 18-99-944 (чергова частина відділення № 1 Кременчуцького районного управління поліції, (097) 45-18-893 або 102.