Причини популярності батончиків Снікерс

27 травня 2024 0

Історія появи шоколаду вираховується тисячами років. Але наприкінці XIX століття кондитери почали додавати в рецептуру солодощів горіхи, карамель, інші компоненти. Та головна відмінність — змінилася форма. Тепер шоколад виготовлявся у вигляді зручних батончиків. З’явився і нині широко відомий Снікерс. Причини його популярності розглянемо докладніше.

 

 

Формат, зручний для вживання

 

Шоколад у формі батончика не займає багато місця. Його можна покласти до маленької жіночої сумочки, чоловічої барсетки або дитячого рюкзака. Найчастіше Снікерс використовують як перекус:

               
  1. під час перерви між роботою чи навчанням;
  2.            
  3. після спортивних тренувань;
  4.            
  5. у дорозі (у літаку, в автомобілі, у туристичних походах тощо).
 

Завдяки компактному розміру батончик легко поміщається в долоні. Обгортка знімається поступово, тож не забруднить рук, навіть якщо надворі спекотно і шоколад трохи підталий. Серед переваг Снікерса виділяється стильний дизайн. Бренд популярний, легко впізнається серед інших різновидів шоколадної продукції. Такі солодощі доречно доповнюють подарунки на свята. Ними можна пригостити як дітей, так і дорослих. Виробник батончиків «Снікерс» передбачив потреби покупців. Товар представлений у багатьох магазинах, а також в онлайн-маркеті Маудау, має різні розміри та вагу. Звичайний варіант на 50 г оптимально підійде для перекусу однієї людини. SNICKERS SUPER+1 вагою 112 г призначений для двох, ним можна поділиться з друзями чи близькими.

   

Корисні якості інгредієнтів

 

Основні складники Снікерса — молочний шоколад, арахіс, нуга, карамель. Терте какао, з якого виготовляється перший інгредієнт, має антиоксидантний ефект, сприяє бадьорості та оновленню клітин організму. Цільне сухе молоко містить кальцій, який відповідає за зміцнення зубів та кісткових тканин. У знежиреному молоці, присутньому в рецептурі, також немає шкідливих речовин. Завдяки йому знижується калорійність. В арахісі є купа вітамінів і різних мінералів (кальцій, магній, залізо, цинк). Також він містить амінокислоти, метіонін. Перші беруть участь в утворенні білка. Метіонін сприяє нарощуванню м’язів. Після вживання Снікерса покращується настрій, відновлюються сили. Організм отримує велику кількість глюкози та вуглеводів. Після значних фізичних навантажень вживання лише одного батончика здатне швидко повернути втрачену енергію. За допомогою SNICKERS легко втамувати голод. Його калорійність складає 507 ккал на кожні 100 г батончика. Усі компоненти мають відмінну консистенцію, текстуру, щільність. Разом вони створюють оригінальний смак та аромат батончиків Снікерс, чим пояснюється світова популярність цього продукту.