У боях з російськими окупантами загинув військовий з Полтавщини

29 березня 2022 0
Від рук російських окупантів загинув військовий з Глобинщини Олександр Яценко.

Від рук російських окупантів загинув головний сержант, житель села Святилівка Градизької територіальної громади, Олександр Яценко.

14 березня він зник під час артилерійського обстрілу важкого калібру в районі населеного пункту Мощун на Київщині. Бойові позиції, де перебував військовий, були розбиті та завалені. 24 березня під час пошукової операції головного сержанта виявили загиблим на своїх бойових позиціях. Чоловікові було 54 роки. Про це повідомили на сторінці другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Фейсбуці.

Як йдеться у повідомленні, чоловік народився в селі Кліщинці на Черкащині. Після закінчення школи він вступив до Полтавського вищого зенітного ракетного командного училища.  У 1997 році Олександр Яценко закінчив Національну академію внутрішніх справ України, здобувши кваліфікацію юриста. 

Другий відділ Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Яценка направили до 72 окремої механізованої бригади (в/ч А2167 м. Біла Церква). Там 11 січня 2022 року військовий уклав контракт про проходження військової служби.