У Кременчуцькому районі попрощалися з загиблим старшим сержантом Олександром Козловським

23 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
У Горішніх Плавнях провели в останню путь загиблого на Луганщині військовослужбовця.

21 лютого Горішньоплавнівська громада провела в останню путь загиблого молодшого сержанта Збройних сил України Козловського Олександра Вікторовича. Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Олександр народився 11 жовтня 1985 року в місті Комсомольську (нині – Горішні Плавні) Кременчуцького району. Після закінчення дев’яти класів загальноосвітньої школи №6 продовжив навчання в Комсомольському політехнічному технікумі, де здобув кваліфікацію техніка-механіка.

У 2004-2005 роках Олександр проходив строкову військову службу в лавах Збройних сил України. У 2006-2007 роках – контрактну військову службу. Потім працював автомеханіком у Харкові, Чернігові.

1 березня 2022 року чоловік пішов добровольцем на російсько-українську війну. У липні отримав поранення, пройшов лікування, реабілітацію і знову повернувся на фронт до своїх побратимів.

18 лютого 2023 року в бою поблизу міста Кремінна Луганської області, виконуючи обов'язки водія-електрика відділення засобів електрозв’язку батальйону управління, молодший сержант Олександр Козловський загинув.

Олександра Вікторовича поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу "Їхні імена будуть жити вічно".