У Полтавській області попрощалися з військовим Володимиром Гребінем

02 лютого 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області попрощалися зі старшим сапером Володимиром Гребінем, який загинув на Донеччині.

2 лютого у місті Глобине попрощалися з воїном Володимиром Гребінем. Про це повідомили в Глобинській міській територіальній громаді.

27 січня біля села Парасковіївка Бахмутського району Донецької області, потрапивши під артилерійський обстріл з боку росіян, загинув Володимир Гребінь.

Чоловік добровольцем став на захист України. 17 березня його призвали на військову службу під час мобілізації другим відділом Кременчуцького районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Службу проходив у військовій частині А7044 на посаді старшого сапера другого інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу інженерної роти.

Народився Володимир 23 вересня 1978 року в селі Пироги Глобинської громади. Після закінчення дев’яти класів відразу пішов працювати слюсарем водогону. Був слюсарем на молочно-товарній фермі та Глобинському м’ясокомбінаті. Працював трактористом у фірмі "Хлібодар". Дев'ять років пропрацював на "Кременчуцькому автомобільному заводі" у місті Кременчук.

У 2006 році одружився, а у 2007 році в родині народилися дві доньки.

Пізніше працював на гірничо-збагачувальному комбінаті в Горішніх Плавнях. Був стропальником на "Крюківському вагонобудівному заводі".

У 2017 році родина переїхала до села Бабичівка, де Володимир працював будівельником.

У чоловіка залишилась мати, дружина та двоє доньок.