Жіночі сумки зі шкіри

Вчора 0

Такі аксесуари, як шкіряна сумочка, практичні та зручні. Ця модель підкреслює жіночність власниці та дарує максимальний комфорт. Такий варіант сумки ідеально підходить як для шопінгу, так і для прогулянок. Такий жіночий аксесуар незамінний і для подорожей. З цієї причини такі сумки отримали широке поширення і є найбільш популярними на сьогоднішній день.

Форми жіночих шкіряних сумок

Шкіряні жіночі сумки можна поділити на такі види за формою як: 

  • Жорсткі та структуровані. У більшості випадків вироби мають прямокутну форму. Більшість виготовлені зі шкіри або екошкіри, деякі можуть вміщувати документи формату А4. Така сумка має жорсткі та прямі лінії. Підходять для жінок, які дотримуються дрес-коду. Портфелі та сумки-папки також є типовими прикладами жорстких сумок.

  • Напівжорсткі. Моделі з твердою основою і м'якими стінками. Універсальний і практичний аксесуар для будь-якої ситуації. Популярністю користуються трапецієподібні сумки.

  • М’які. Існує дуже м’яка шкіра, також може бути різних розмірів та призначення. 


Поради щодо визначення натуральної шкіри

Існують деякі поради, як уникнути помилок і не придбати підробок. При виборі шкіряної сумки слід враховувати кілька факторів, а саме:

  1. Крій і зовнішній вигляд. Найкращий спосіб зрозуміти матеріал - подивитися на виворітну сторону - не завжди легко відрізнити, де яка сторона. Найчастіше ви не знайдете цього на виробах, але іноді існують спеціальні шматочки шкіри, які дозволяють покупцеві побачити основний матеріал. Це дозволяє визначити, з чого зроблена сумка. Ще один тест можна зробити, зігнувши шкіру в одному місці і відразу ж розпрямивши її. У цьому місці не повинно бути ніяких зморшок та заломів. Якщо зморшки є, то це шкірозамінник. Це тому, що справжня шкіра швидко відновлює свою форму.

  2. Запах. Всі знають, який запах (хімічний запах клею або пластику) буде видавати новий текстиль або шкірозамінник.

  3. Теплопровідність. Натуральна шкіра швидко нагрівається і добре проводить тепло, тоді як штучний матеріал нагрівається довше. Якщо ви покладете руку на якусь ділянку і вона одразу стане теплою, це сумка з натуральної шкіри.

  4. Водовідштовхувальні властивості. Тут, перш за все, потрібно розуміти, з чого зроблена сумка. Екзотичні шкіри, такі як скат і крокодил, не вбирають воду і дуже добре її відштовхують, в той час як теляча і лакова шкіра вбирають більше води. Якщо у вас, ймовірно, є виріб з таких матеріалів, спробуйте капнути на поверхню води. На штучних матеріалах вода просто залишиться на поверхні.